אמנם הגעתי במסגרת אירוע, כי המקום גם מתאים לארועים וגם כשר, אבל אתה מבחין מיד מהו מקום איכותי. חלק מהאומדן שלי זה שהם אופים את הלחם שלהם בעצמם, האומדן השני זה שירות לבבי ויעיל ( אפילו שהיו שם המון אנשים) והאוכל, במקרה זה ארוחת בוקר שהיה טעים.
כל כך טעים שאמרתי לבעל הבית שאני לא יוצא משם בלי מתכון לסלט בורגול.
סלט בורגול
לוקחים בורגול גס, שוטפים היטב, ומשרים במים כמה שעות עד שהבורגול "שותה" את המים.
שוטפים ומסננים היטב.
מוסיפים: מלח, זיתי קלמטה, בצל סגול פרוס דק, מעט פלפל שאטה (צ'ילי אדום מיובש), עגבניות מיובשות קצוצות, כוסברה קצוצה, פטרוזיליה קצוצה, מעט כמון, שמן קנולה, מערבבים הכול טוב, טוב…
אפשר לאכול מיד, כדאי להמתין יום שכל הטעמים יתמזגו.
הגישו כאן לארוחת הבוקר המאורגנת של האירוע סלטים טריים שנקצצו זה עתה, אני תמיד מעריך שעלי הבייבי ממש טריים וכאן הם היו טריים. גבינ פטה, גביה לאבנה, צ'יזיקי ועוד, חביתות ירק, עגבניות שרי בבזיליקום וזיתים סוריים מעולים. טחינה ירוקה משובחת. וגם סלט גזל טיפה פיקנטי. גם מיץ טבעי או לימונדה ושתיה חמה.
יש ארוחות בופה של יום שישי ואני כבר ממתין לשעה הנכונה להגיע לשם.
בערבים יש הופעות, ראיתי שידידי זמר השנסון מארשל מרין יהיה שם ( היום) וזה אומר המון.
גם שמעון פרנס וגם עוד מבצעים מעולים מגישים שם הופעות ואני חייב, אבל חייב להגיע לאחת מהן בקרוב
המקום כשר, בארוחות הערב ראית מנות פתיחה , דגים ופסטות ועוד מאכלים מעוררי תיאבון, יש גם בר עשיר אבל אם שותים לא נוהגים.
|